Autor: Klix.ba

Život
10.09.2023.
06:39
Potrošnja antidepresiva u Evropi udvosručila se u poslednje dve decenije, pokazuju podaci Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD).
  • w/e

    12.09.2023 15:57
    robija
    Zato se u Srbiji ide na robiju za jednu tabletu bromazepama.
  • iskustvo

    11.09.2023 12:36
    savet
    Batalite tu hemiju. Imam puno godina, zivot mi nije bio leo nikada, sad najmanje. U nekoliko navrata su mi prepisivali razne antidepresive ali posle vise meseci bez vidljivog poboljsanja sam shvatila da se trujem. Prvo, nisam mogla da placem sto je moj ventil, drugo tuga i razocaranje su i dalje bili prisutni. Shvatila sam da samo neke pozitivne stvari mogu da poboljsaju stanje, sto u mom slucaju nije bilo cesto. Ali tvrdim, SVE JE U VASOJ GLAVI. Borite se, oduvajte lose misli nekim lepim planovima, radom bilo koje vrste, kreativnoscu, fizickim aktivnostima... Moram da priznam, vise puta sam izgorela kao Feniks, ali sam se podigla iz pepela i nastavljam dalje. Nije lako, ali nemojte se trovati jer ne pomaze...

    Juce sam postavila ovaj komentar, zasto ga ne objavite? Koga vredjam? Samo svojim iskustvom pokusavam da pomognem ljudima...
  • He he

    10.09.2023 16:13
    He he
    Kod nas je to pedeset puta vise! Stariji to vuku iz 90-ih dok Omladina to pije pod obavezno! Na stranu alkohol…a ko čist može ovo preživljavati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna