Autor: Coolinarka

Život
10.10.2023.
22:20 > 09:59
Donosimo vam još jedan jesenji recept i kako možete da iskoristite bundevu i uživate u njenim ukusima.
  • Nimbus

    10.10.2023 22:59
    Mali dodatak na recept:
    Pre dodavanja ostalog povrca, proprzite/izdinstajte luk i sargarepu, da se malo karamelizuje. Onda dodajte vodu, bundevu i krompir.
    Dok se kuva dodajte malo senfa.
    Nemojte odlivati vodu, nego stavite taman toliko koliko treba da bude odredjene gustine (to je vec iskustvo).
    Tako mozete bukvalno sa bilo kojim povrcem, tikvice, karfiol, boranija... ili kombinacija. Luk, sargarepa i krompir su obavezni :)
    Ludujte za zacinima. Kim, korijander, djumbir, vlasac... Nadjite sebi najbolju kombinaciju.
    Prijatno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna