Autor: Euronews Srbija

Život
13.11.2023.
06:21
Širom Evrope gradići u kojima se broj stanovnika smanjuje iz godine u godinu, došli su na ideju da privuku nove meštane nudeći im izdašne novčane nadoknade.
  • Slobodan

    14.01.2024 20:04
    Kde i kako se prijaviti
  • Љљ

    13.11.2023 08:03
    Љљ
    Где може да се пријави?! Унапред Хвала!!!
  • Aleksej

    13.11.2023 07:33
    Xexe
    Tekst je lozenje, kao i svi slicni pre. :) Sada ce ljudi da nagrnu da pitaju gde i kako da se jave, ali nas iz Srbistana svakako nigde nece primiti.
  • Jj

    13.11.2023 07:28
    Jj
    Ponuda je i vise nego primamljiva bar za nas iz Siromašnijih zemalja kao sto je Srbija! Trenutno u ovakvoj Srbiji ostati i čekati je gubljenje vremena i života dok taj novac nikada nejces zaraditi od čestitog rada u većini slučaja! Opet sa druge strane sve su to planinska i ruralna mesta gde nema neke velike perspektive za Decu i Unuke u njihovom kasnijem zivotu? Ali obzirom da se radi o uredjeno pravnim državama sa zdravim sistemom ipak bih njih trenutno izabrao ako se ovde nabolje nepromeni u narednih godinu dana! Većina nas 30+ nemisli vise ostajati u Srbiji i svakodnevno se gleda gde otići u EU i sl.! Ulila se mala “nada” da će se ovde predstojećim Izborima nešto promeniti…ako nedodje do toga…koliko sam informisan sprema se Masovno iseljavanje iz ovakve Srbije narednih godinu ipo dana!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna