Autor: Gardijan, CNN, RTS

Život
16.11.2023.
18:15
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) proglasila je usamljenost hitnom globalnom zdravstvenom pretnjom, koju američki sekretar za zdravstvo upoređuje sa štetnim uticajem pušenja 15 cigareta dnevno.
  • sasa

    22.11.2023 07:27
    najeb*smo
    #Nj
    Paradoks je, da ja , sa ovim radnim naslovom govorim ali drž se jbg .
  • Nena

    18.11.2023 08:52
    Mozda ipak nije tako
    Znam ljude koji su situirani i doziveli duboku starost a druze se samo koliko oni to zele i s kim zele. Tako da mozda je i novac faktor. Verujem da je tesko kad si sam i star na srpskom selu recimo a rodbina te zaboravila ili ne stize do tebe
  • Њ

    17.11.2023 10:52
    Њ
    Ја сам,самац и веома усамљен! Сваки дан ми је исти,док толико злобе у мени има...да би све уништио да могу! Изузетно ме нервирају,људи који се смеју и када видим да је неко срећан,задовољан...!И има намерно да гласам за Вучића да још,мало патите!!!!!!!!
  • Djoka

    17.11.2023 08:27
    Najteze je prvih 100 godina. Posle, kazu, se naviknes.
  • Fg

    16.11.2023 19:20
    Fg
    Apsolutno tacno! Usamljenost je bolest 21 veka koja sve vise razdire ljude jer ljudsko bice nije stvoreno biti samo! U pocetku prija ali ako predje u naviku i prilagodite se takvom zivotu onda je opasno! Ovo pisem iz licnog iskustva u koje sam usao nekim sticajem zivotnih okolnosti i nekom srecom izasao! Sve vas nervira nikada zadovoljni nemate volje za nicim Itd.dok se zavidnost i ljubomora na sve i svasta povecava! Ali kako vreme prolazi vi neosetite u sta se pretvarate jer ste poceli ziveti sa usamljenoscu i mislite da je sve to normalno iako vas mozak i telo opominju…nevredi! Kasnije ulazite u tugu i apatiju iz koje se retko neko povrati jer sve se to odrazava na fizicko zdravlje i nepostoji bilo kakav lek sem Coveka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna