Autor: Beta

Život
12.01.2024.
14:51 > 14:53
Skupština Gradske opštine Novi Beograd usvojila je odluku o uvođenju kućnih ljubimaca u prostorije opštine, čime je i zvanično postala "pet frendli" opština.
  • Jasmink

    22.04.2024 14:17
    Svaka čast!
    Ne mora se voleti pas i mačka, ali se mora poštovati svako živo biće. Svaka živa duša ima pravo na dostojan život. Ovi što đisle da su samo oni bitni, a životinje su glupost, obavezno da izmu ljubimca. Naučiče ih empatiji! Pošto njihovi komentari ukazuju na nedostatak ljudskosti i empatije za SVA živa bića. Kp me voči životinje, ne voli ni ljude. Gomila serijskih ubica je povređivala prvo životinje... Opštini čestitam, tako se ulazi u Evropu.
  • Limburg

    22.01.2024 13:42
    @Trt
    Zao mi je sto ste toliko frustrirani i puni mrznje.
    I vi i vasa porodica i deca prdite i proizvodite izduvne gasove, a ne dajete ni kozu ni mleko ni sir, pa niko ne pise po komentarima da nemate pravo na zivot i da decu radjate zbog sopstvenih narcisoidnih hirova, zar ne.
  • Ljubimci

    13.01.2024 15:02
    Imaju prednost
    Još malo moći , ljubimci će moći da uđu a vlasnici će čekati ispred. A službenici če na obuku u ophođenju sa psima i mačkama ( plus kurs stranog jezika ako je ljubimac iz inostranstva). Ležiš u stanu a pored kod komšije zavija pas, pa ti sutra na posao tako odmoran.....ljubimci će imati i glas više ( kad uđu u skupštinu) ....a i moraćemo da ustanemo da sednu kad uđu u autobus. ( Volim pse i mačke ali preteruje se)
  • S56

    13.01.2024 07:07
    Mnogo važno
    Pet frendli opština. E ako nas to ne spase, onda...
  • *

    12.01.2024 20:04
    Glupost! Zna se gde je psima mesto!
  • Trt

    12.01.2024 19:06
    Krave se ubijaju zbog izduvnih gasova i zastite planete? Kucnih ljubimaca ima mnogostruko vise 100x nego krava u svetu. Krave daju mleko,meso,koza...kucni ljubimci isto trose kiseonik a ne doprinose nista sem ispunjenja licnih hirova i narcisa pojedinaca. Toliko je gladnih i beskucnika ljudi u svetu i to vas bas briga a trosite milijarde za hranu,napitke,vitamine,lekove,operacije,doktore,odecu,igracke,kuce za ljubimce. Buka,izmet i smrad vasih ljubimaca? Zelene povrsine,decija igralista,parkovi,fasade,haustori,ulazi,liftovi sve je urnisano od ljubimaca. Izuzetak odgovornog vlasnika i dresiranog ljubimca je ni 10%. Lutalice tj napustene zivotinje su produkt istih tih " ljubitelja i branitelja".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna