Autor: Putnikofer.hr

Život
10.03.2024.
14:44
Tužna je činjenica da gotovo da nema zemlje na svetu u kojoj nema beskućnika i siromaštva.
  • Koja

    10.03.2024 22:11
    Koja
    Da,kada ih je prvo,Sistem,Banke,Izvrsitelji od ljudi stvorili,beskućnike i siromašne! A odlicno svi znamo da ljudi,koji izgube sve,nisu vise mentalno sposobni za rad i produktivnost. Licemerstvo ljudi,nema kraja i bar,kod nas u Srbiji se ovo,mora prekinuti! Imali smo EU pre EU u SFRJ i odlican,Socijalani Sistem kojeg smo,namerno unistili da bi,isti ti postali sada Milijarderi,iako ni neznaju zaradjivati ako nemaju,Drzavu iza sebe sto je najgore!
  • Treba

    10.03.2024 21:49
    Treba da se ugledamo na njih pa da i mi to isto radimo. Siromahu treba pomoći. Nije im lako. Bolje naći neku lokaciju periferiju za njih već graditi crkvu. Oni koji su pročitali Sv.Pismo trebalo bi da znaju. Ukoliko ga nisu pročitali nisu vernici i njihovi minusi govore koliki su antihristi a posećuju crkvu. U Sv.Pismu: i one u crkvi treba primetiti a one napolju ne meriti.
  • Realista

    10.03.2024 21:48
    Kakav besmislen potez!
    ... za dodatno objašnjenje pogledati Pruitt–Igoe projekat.
  • Rizbo

    10.03.2024 21:12
    to će samo još više neradnika da stvori. sasvim je normalna pojava da ima beskućnika svuda, ima nas skoro 8 milijardi na planeti... nema para i stambenih prostora za sve

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna