Autor: Klix.ba

Život
21.04.2024.
14:11
Ukoliko uskoro planirate na godišnji odmor i pritom ste odlučili da odsednete u hotelu, trebalo bi da razmislite o navikama koje imate.
  • Nikola

    25.04.2024 15:54
    @NS
    Ja ne znam u kakvim si ti hotelima odsedao ali ja nisam nikad primetio da mi neko rovari po stvarima u sobi, nevazno da li je hotel sa 2-3 ili 5 zvezdica. A i vredne stvari ne ostavljam po sobi, ili ih nosim ili zatvaram u sef.
    A svakodnevno odrzavanje sobe, iako ponekad nije potrebno je poslovna politika vecine hotela u svetu, cisto da znas ubuduce.
  • husa

    21.04.2024 23:49
    E, sad jedna stvar, koja će potpuno iznervirati hotelsko osoblje: ponesite sa sobom UV baterijsku lampu i pregledajte uz nju tekstilne površine i kupatilo na predmet fleka biološkog porekla - možda ćete još i dobiti odštetu od hotela za loše održavanje.
  • NS

    21.04.2024 22:55
    Ulazak osoblja u sobu za vreme boravka nije na mestu. Šta će. Navodno spremaju, a oni preturaju po stvarima i često pokradu. Smatram da mogu da uđu i pospreme kad se gost odjavi na recepciji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna