Autor: N1

Život
28.04.2024.
06:12
"Koliko plastike želite za večeru, gospodine? A vi, gospođo?" Iako može izgledati kao deo iz nekog satiričnog skeča, istraživanja pokazuju da je ovo i suviše blizu stvarnosti.
  • Ljudi

    29.04.2024 06:13
    Su
    Sve krivi.Pakovanja vode , mleka i ostalih tečnih proizvoda su bili pakovani u staklenim bocama.Uništili smo fabrike stakla namerno...u šećeru sam primetila odavno čestice stakla.Mlečni proizvodi su trajali 5 dana.Mi sve što n8je zdravo i što je štetno usvajamo od tog ko bajagi naprednog sveta.Truju bebe hranom.Uništili smo naše laboratorije i ko zna šta sve jedemo.Greška je u našim podaničkim mentalitetima.Prodajemo dušu đavolu.Neće biti mesta da se ljudi sahranjuju, a država pravi groblja za životinje...Obožavam sve životinje ali u prirodnim staništima koje im je Bog odredio, a ne iskvareni ljudi.
  • Milanka

    28.04.2024 11:58
    Kako izbeci
    Ne mogu da verujem,kao medicinsi laborant i profesor biologije,to je moja struk,kakva plastika,sta mi jedemo,da li se reciklira plastika.Odakle plastika u ololiko namirnica,ja mislim da mi i mala decica jedu zdravo hranu,a u njihovim i nasem organizmu se talozi plastika,u kojim organima najvise,zasto tako,dajte stakleni ambalazu.Pitam se sta sam decu ucila,spasite nas necega,oooooooo.Profesor biologije
  • Hublo

    28.04.2024 08:43
    A odakle sva ta plastika u svoj toj hrani? Kapiram da mi homo sapiensi use*avamo planetu, ali da je to baš toliko...
  • 313z

    28.04.2024 07:53
    Tako je, kako je
    Znači nema nam spasa. Ipak treba da izbegavamo vatru da se ne istopimo ili izgorimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna