Autor: 021.rs

Život
07.08.2025.
10:56 > 10:56
Umak od sardina se pravi jednostavno i može da se koristi kao premaz ili dodatak jelima.
  • Mario

    07.08.2025 22:12
    Mutiti POLA SATA?! Nešto mi to dugo, majka mu stara... Mislim, verujem da je ovo super, a da može to i za minut-dva da se smuti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna