Život
09.05.2012.
19:05
Vakcina protiv virusa H1N1 tzv. "svinjskog gripa" iz 2009, provocirala je pojavu serije antitela koja štite od mnogih drugih vrsta gripa, uključujući i vrlo smrtonosni ptičiji grip, izazvan virusom H5N1, utvrdio je tim kanadskih stručnjaka.
  • Dr Petrović

    09.05.2012 20:12
    To je utopija!


    Virusi kao posebni entiteti skoro ni da ne postoje.
    Njihove strukture se nalaze pohranjene u tzv. "junk DNA", koji služi kao svojevrsna memorija o kontaktima ( najnovija istraživanja su objavljena pre nekoliko meseci ) i aktiviraju se pri određenim uslovima.
    Vakcina samo aktivira dotične sekvence, što i nije baš bezazleno (nuspojave). Ukoliko neko nema te sekvence u sebi, vakcina nema smisla. Ukoliko ima te sekvence, vakcina nema tu šta da aktivira, pa opet nema smisla.
    Prema tome:...
    Zaključite sami.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna