Život
05.04.2013.
16:49
Banane sadrže skoro sve što je potrebno našem organizmu, a nemaju masnoća, holesterola i natrijuma. To je idealna hrana čak i za bebe, jer ne izaziva alergije, lako se vari i dobar je izvor energije.
  • 06.04.2013 00:12
    "LOŠE STRANE BANANE

    Zelene banane mogu da izazovu probleme s varenjem, jer se skrob koje sadrže teško vari. Zbog toga jedite banane sa žutom korom."

    Banane sa žutom korom imaju mnogo više skroba nego one nezrele sa zelenkastom korom. Problem i jeste u tome što su nezrele bezukusne, pa svi čekaju da dobiju žutu boju, a onda su zaista teške za varenje. Jedna banana padne na stomak kao komplet ručak.
  • EvoOvako

    05.04.2013 17:52
    ....
    Pa nisu majmuni ludi!!! :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna