Život
11.11.2014.
16:33
Prema istraživanju objavljenom u naučnom časopisu "Applied Animal Behavior" najagresivnija rasa psa je jazavčar.
  • Dika

    25.11.2023 14:12
    Molim odgajivace,za ORIGINAL musko stene ili mladog psa,kratkodlakog jazavicara-jelenje boje...Sto njih sam kupovao i vise para nemam.Kad je malo stene lici na original,a kad krene da raste,pretvori se u tvora ili lisicu.Neverovatno ali napatio sam se,za originalnog jazavicara.DIKA-Pancevo
  • Milica

    30.12.2019 19:48
    Hrana
    Dali neko moze da mi odgovori na ovo pitanje.
    Imam kratkodlakog jazavicara tj ima ostru dlaku jos je beba sta sve smem da mu dajem da jede izuzev granula i koliko grama na dan sme da pojede tog neceg??
    Hvala na odgovoru.
  • 14.12.2015 15:54
    Свевлад
    Понекада се треба правим стручњацима обратити око ове теме и статистика, иначе је у нивоу забавника "Веровали или не".
  • Anna

    12.03.2015 16:36
    Tražim Dejana
    Dejan iz Visnjice koji mi je prodao ostrodlakog jazavicara pre jedno 8g. Trazila sam za moju tada malu kcerku, pas se zove Srecko jos uvek je živ voli da luta po bastama do sada je ujeo troje ALI ne svojom krivicom obozava jaretinu prasetinu ...a pre nekog vremena dovlaci iz komsiluka žive kokoske i patke sto znaci da je pravi lovac Mi njega inace Obožavamo prikrivamo njegove nestasluke i zahvalni smo Dejanu sto nam je takvog nestaska odabrao.
  • LOL

    14.11.2014 07:14
    WTF
    Koja gomila gluposti na kvadrat.Slazem se da svaka rasa ima neke osnovne karakteristike ali one mogu a i ne moraju biti odlike pojedinog psa, sve zavisi od okoline u kojoj pas odrast.Moji roditelji uvek imaju dva psa u kuci od malih nogu sam rastao uz jazavicara i nemackog ovcara.Nema bolje i privrzenije rase pasa od jazavicar.Kratkodlaki jazavicari u dobrocudni i neverovatno pametni i vole decu dok su ostrodlaki temperamentni i zivahni pa im je potrebna malo strozija dresura ali su takodje divni sa decom.Nikada u zivotu mi e nije desilo da me ugrizu , pa ni u igri a imamo ih preko 30 godina, moja deca ih obozavaju i opusteno se igraju sa njima.Vucijaci su takodje divna rasa ali am na vojoj kozi osetio koliko mogu biti prevrtljivi kada me je moj pas nakon pet godina mazenja i druzenja ugrizao za stomak.Al to opet ne znaci da je nemacki ovcar opasna rasa.Isto vazi i za staforde i pit bula.Prijateljica ih ima takodje od malih nogu i njena kujica je recimo odhranila gomilu macica pa cak i jedno jare, okruzena je zivotinjama i nikad nijednu nije povredila kao sto nije ugrizla nikad ni coveka? Sve zavisi kako se covek ophodi prema psu, tako ce se i pa verovatno ophoditi prema drugim ljudima.
  • 13.11.2014 20:54
    muka mi je...
    toliko se malo zna o psima uopšte da svaki natpis predstavlja najobičnije bulažnjenje... BLJAK... BLJAK...BLJAK
  • taja

    12.11.2014 17:19
    Ma,da
    Ma da, ljudi,imam vec vise godina jazavičara i tvrdim da je jedan od manje agresivnih pasa
    verovatno je istraživanje naručio neki odgajivač staforda ili dobermana
  • Marko

    12.11.2014 12:43
    S tim što jazavičar i kad ugrize nekoga uglavnom nisu ozbiljne posledice dok kad to isto uradi pit bul npr. onda je to mnogo ozbiljnije. Tako da ova statistika nema misla, više bi značilo koliko je ljudi koja rasa teško povredila. ZABRANA ZA AGRESIVNE I OPASNE RASE!
  • gaga

    12.11.2014 11:04
    vlasnikci krivi
    Kad je dete ovakvo i onakvo , kriv je roditelj, tako je i vlasnik na vreme trebao disciplinirati malo kuče-štene i naučiti lepom ponašanju. Isto tako i roditelj svoje dete treba naučiti ponašanju
  • 11.11.2014 23:03
    boki
    Kobaja je dobra samo za krčkanje. Kaže Kinez
  • 11.11.2014 17:36
    Hahaha! Kobasica!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna