Život
06.12.2014.
21:47 > 21:50
Kada je reč o seksu, mnoge žene, a posebno mlade i neiskusne devojke, ponekad osećaju nesigurnost i strah, što može uticati na to da odugovlače i izbegavaju i samu pomisao na vođenje ljubavi.
  • Стефан

    05.08.2020 00:10
    Девичанство
    Неможе се имати орални или анални контакт такве врсте а да се остане девица. То је лицемерно. Девичанство је добровољним приступањем томе свакако повређено. Девичанство вреди и за мушкарце и за жене. Не треба бити глуп и прихватати пропаганду медија, глупе савете и сзавове који постојеу друштву и утисак и идеје вршњака. Чудност се не сме бацати тако. Потражите праве одговоре. Не може се без последица бити са било ким нити са више људи, нити се то треба чинити из чисте жеље и задовпљења похоте
  • milevin

    06.12.2014 22:53
    gluposti
    Prvu stavku ste omanuli zato što samo prepisujete članke.

    Kako nevina može da zna koji je organ veliki ili mali i sa čime da ih uporedi?

    Nevinost shvataju kao blago, ali su spremne da ga predaju čim se pojavi prilika koja zadovoljava samo njihove kriterijumime. 100 ljudi, 100 ćudi, ne može biti pravilo.

    Ne mora ni da boli kad muškarac zna šta radi, to nikako nije pravilo. I posle može da boli kad ne zna šta radi. Opet nije pravilo.

    Panika oko trudnoće se javlja tek kad mnogo kasni, do tada se nijedna ne seti da razmišlja o tome, jer sve znaju da zbog nivoa hormona može i da kasni i da porani.

    Ta vrsta gasova je potpuno prirodna, kao i ona druga, jer kad je žena potpuno opuštena tu se dese neke beznačajne stvari, ali seks bude pravi.

    Ne znam ko ovo čita, niti zašto sam ja izgubio 10 minuta koje nikada neću moći vratiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna