Bokan izmislio Kabinet direktora u Urbanizmu

Direktor JP "Urbanizam" Tomislav Bokan (Romska demokratska stranka) oformio je u tom novosadskom preduzeću Kabinet direktora.

Direktor JP "Urbanizam" Tomislav Bokan (Romska demokratska stranka) oformio je u tom novosadskom preduzeću Kabinet direktora.

Kabinet čini pet članova, a u samoj firmi povećan je broj zaposlenih od promene vlasti u septembru. Ovakvo telo do sada nije postojalo u drugim javnim preduzećima, pa se sumnja da je razlog te izmišljotine da se uz velike plate udomi što veći partijski kadar.

Bokan za Blic kaže da su nova zapošljavanja "potrebna do određene mere i da je svoje saradnike doveo kako bi mu pomagali u radu". Priznaje i da je normalno da postoje politička zapošljavanja "jer se to svuda dešava".

Urbanizmu je na poslednjoj sednici Skupštine grada povećana godišnja subvencija za dodatnih 20 miliona dinara. Opozicija smatra da će te pare otići na plate novozaposlenih kako se ne bi smanjile zarade u toj firmi.

Inače, u samom aktu o osnivanju Kabineta direktora nema nijedne rečenice kojom se objašnjava zašto se on osniva, niti zašto se broj zaposlenih povećava za pet osoba.

  • brka

    27.11.2012 09:18
    kuku nama sa njima
    a u obe kombinacije bi bio i radio to sto radi!!!
    i ds bi ucenjivao i radio po svom i sns isto prolazi, ajde milicijo dokazi kupovinu glasova pa da ga oteramo u corku
  • komsa

    26.11.2012 13:28
    pa pustite cocov komentar...
    eh da..prenesite ovu vest u celosti pa cete videti sta ima..
    covek kaze da je poslao 17 ljudi u penziju..jeste primio 17 ali tih 17 sa spiska jos nisu otisli i verovatno ni nece u penziju...sad da li ce biti ucenjivanja........
    a strasno je st aje izgovoreno...pa mora malo i politicki da se zaposljava...
  • 26.11.2012 12:56
    za starosedeoca
    kaže se starosedelac, ne starosedeoc

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti