Dečija poliklinika do kraja godine

Radovi na izgradnji Poliklinike Dečije bolnice u Novom Sadu biće završeni do kraja godine.  
Radovi na izgradnji Poliklinike Dečije bolnice u Novom Sadu biće završeni do kraja godine. Kako kaže predsednik Vlade Vojvodine, Bojan Pajtić, u novoj Poliklinici biće gotovo pet puta više prostora nego u staroj.

"Kada kažemo da će od 70 do 90 hiljada novih pacijenata godišnje moći da dodje da se leči u novoj Poliklinici, vidimo koliki je značaj ove ustanove. Završićemo je do kraja kalendarske godine, takav je plan i takav je naš uslov upućen izvođaču", rekao je Pajtić.

Vlada Vojvodine je izdvojila 168 miliona dinara za izgradnju nove dečije Poliklinike.

  • novosadjan

    28.09.2011 21:59
    Pa red je da je on i otvori

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.