Nema rasvete u centru zbog pokvarenih kablova

Dekorativno osvetljenje kod Katoličke porte i čika Jovinog spomenika ne radi već neko vreme, a kako saznaje 021 problem je nastao zbog oštećenja na kablovima.
Dekorativno osvetljenje kod Katoličke porte i čika Jovinog spomenika ne radi već neko vreme, a kako saznaje 021 problem je nastao zbog oštećenja na kablovima.

Kako nam je ispričala Anica Dugalić iz Zavoda za izgradnju grada, svetla nisu u funkciji zbog kvara, a popravke nisu urađene jer se čekalo potpisivanje ugovora sa JKP "Stan".

"S obzirom na to da je nalog potpisan, Stan će uskoro početi sa zamenom dotrajalih sijalica na čitavoj teritoriji grada, a posebno u centru", rekla je Dugalić.

Ona dodaje da očekuje brzu reakciju preduzeća "Stan", kako bi građani i turisti mogli da uživaju u najprometnijem delu grada.

Kako su se novinari Radija 021 uverili na licu mesta, nisu oštećeni samo kablovi, već su na nekima polomljena i zaštitna stakla. (Tina Donna Djak)

  • MonteDushano

    22.05.2013 12:52
    Joj, vidi kako su razbili duguljasto svetlo....
  • Zoran021

    19.05.2013 09:58
    kablovi
    Da nije ušla voda u kablove?
  • viki

    18.05.2013 07:50
    vicky
    E........ sad mogu da unište i one dve lipe koje su nekim čudom preživele desetak godina .......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti