Počelo ozelenjavanje Trga republike

Počelo je ozelenjavanje Trga republike.
Počelo je ozelenjavanje Trga republike.

"Gradsko zelenilo" će, u saradnji s "Tržnicom", u tom delu grada posaditi drveće, nisko rastinje, žbunasto bilje, a prostor će biti obogaćen i velikim brojem žardinjera s cvećem.

Direktor "Zelenila", Aleksandar Bogdanović, kaže da su počeli pripremni radovi koji obuhvataju skidanje površinskog sloja zemlje i stavljanje humusa. "U ovom delu biće zasađeno određeno rastinje koje cveta tokom cele godine", kazao je Bogdanović.

Sadnja bi trebalo da bude završena do kraja oktobra, nakon prestanka vegetacije, kada će se ozelenjavati velike žardinjere na Trgu.

  • Evica

    03.09.2015 18:17
    Sada ce biti mnogo lepse u tom delu grada. Zelenila i cveca nikad nije previse.
  • 03.09.2015 14:47
    Kada se posadi zelenilo, komunalcima ce biti mnogo teze da iz zardinjera vadi djubre koje klinci svako vece pobacaju.
  • DC

    03.09.2015 14:25
    @Anonimus - Uzas Ne lupetajte gluposti! Pa ako niste videli kako taj trg izgleda uživo, onda bolje je da se pokrijete ušima. Osim toga, stavljali su se još i parkinzi ako ni to niste videli! Pre nego što su uopšte pokrenuli temu da zasade na tim mestima još i biljke, parkinzi u tom delu grada bližile su se kraju! Ako vam nije teško, izađite napolje iz vaših fotelja i prošetajte malo gradom! Iskoristite dok vam je još traje leto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti