Skadar na Kaćkoj petlji konačno gotov

Nakon petomesečne intenzivne rekonstrukcije, saobraćaj preko Kaćke petlje se sada odvija normalno, ali sa nekim bitnim izmenama.

Nakon petomesečne intenzivne rekonstrukcije, saobraćaj preko Kaćke petlje se sada odvija normalno, ali sa nekim bitnim izmenama.

Izgrađene su nove servisne saobraćajnice paralelne sa autoputem, pa će se vozila iz pravca Beograda ka Novom Sadu isključivati samo preko novoprojektovane naplatne rampe oko dva kilometra posle benzinske pumpe "Lukoil". Oni koji u Novi Sad stižu sa severa, prema Novom Sadu isključivaće se preko servisne saobraćajnice neposredno ispod Sentandrejskog mosta.

Projektanti upozoravaju Novosađane da pažljivo prate signalizaciju, jer se lako može desiti da promaše nova skretanja na petlji.

Izgradnja ove obilaznice trebalo je da bude gotova još u maju 2008. godine, nakon čega je rok produžen do novembra iste godine. Ni to nije uspelo, pa su se pomeranja od po pola godine nastavila sve do danas. Celokupan posao rekonstrukcije Kaćke petlje građane je koštao oko 43 miliona evra.

  • panto ivanovic

    03.04.2020 10:32
    kacka petlja
    isao sam starim putem iz beograda za vrbas.pre kacke petlje trebao sam da skrenem ka temerinu.pisalo je novi sad subotica zrenjanjn.ja sam skrenuo novi sad misleci da cu ka temerinu.treba na tabli staviti subotica temerin..jedan nula za autora signalizacije.

  • Zbunjen

    08.01.2014 21:21
    .. lud zbunjenog
    Ko je taj, mentalno, retardirani neandertalac, koji je projektovao iskljucenje sa novosadskog autoputa za Novi sad i Temerin?Da li mu se u opste zna ime?
    Em je nakaradno uradjeno,em ako ga promasis,zezno si se ko' niko,a o signalizaciji da ne govorim.Umesto sto su na tablama napisali nazive Zrenjanin,Temerin i Novisad,nije naglaseno da je to ujedno i JEDINO iskljucenje.
  • @ Nebojša Novi Sad

    23.11.2011 23:33
    "Umesto da se naplatne rampe projektuju i postave kod Kaćke petlje i druga kod Temerinske petlje"

    Ti kanda skoro nisi tuda prolazio. Da jesi video bi da se pred samu Kacku petlju postavlja naplatna rampa kao i pred Temerinsku iz pravca Subotice. Oci da ti izbiju obe naplatne rampe koliko su ocigledne. Ostalo je jos da se samo postave kucice pa da se puste u rad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti