U planu još jedno povezivanje Novog naselja i Futoškog puta

Vlasnici 42 parcele, preko kojih bi trebalo da pređe produžetak ulice Bate Brkića, kojim bi se ova ulica spojila sa Futoškim putem, trebalo bi uskoro da dobiju ponudu za otkup zemljišta.
Vlasnici 42 parcele, preko kojih bi trebalo da pređe produžetak ulice Bate Brkića, kojim bi se ova ulica spojila sa Futoškim putem, trebalo bi uskoro da dobiju ponudu Zavoda za izgradnju grada za otkup zemljišta.

Direktor ovog preduzeća, Goran Višnjić, kaže za "Novosti" da je na terenu već angažovan veštak koji treba da proceni vrednost pojedinačnih parcela.

Ulica Bate Brkića bi, kao moderna saobraćajnica sa četiri trake, trebalo da prođe kroz Satelit i na taj način još jednom poveže Novo naselje sa Futoškim putem.

Za otkup zemljišta i izradu projektne dokumentacije iz budžeta grada je obezbeđeno 230 miliona dinara.

Direktor ZIG-a tvrdi da će se ova investicija sama isplatiti i da Grad neće koštati ništa. On navodi da su mnogi investitori zainteresovani za zemljište oko nove saobraćajnice.

  • kordunas

    26.11.2018 20:27
    Za novi bulevar
    Samo napred sa gradnjom bulevara. Radovi..iskreno se nadam počinju ovih dana. Svim "nevernim Tomana" żelim miran san.
    ps.
    Doduše sada je godina Gospodnja 2018... al ko čeka dočeka.
  • lana

    09.02.2015 09:14
    šta vam je ljudi pa inobačka nebi prodala tako brzo i skupo stanove da nije u dogovoru sa zigom, oni svoje stanove procenjuju na ll00 e po m2 tako da njima zig tako isplaćuje inače da ih prodaju na tržištu nebi dobili više od 900 e pa vi vidite računicu
  • Maki

    21.02.2013 18:41
    Biće
    Jeste da sada nema zelenila ali biće.. inobačka koliko sam razumela ima još par projekata da obavi i nije u njihovoj nadležnosti da srede parkove koji su u planu nego će to zelenilo odraditi, ali se čeka da se završi taj kompleks zgrada koji je u planu... biće lepo, i deca će imati gde da se igraju samo malo strpljenja.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti