Uprava Spensa prepolovila cenu zakupa lokala

Novo rukovodstvo Spensa odlučilo je da prepolovi cene zakupa lokala, u očajničkom pokušaju da zadrže stare klijente i eventualno privuku nove.
Novo rukovodstvo Spensa odlučilo je da prepolovi cene zakupa lokala, u očajničkom pokušaju da zadrže stare klijente i eventualno privuku nove.

Prema rečima direktora Borislava Rajkova, zakupcima su umanjeni troškovi za grejanje i struju, a rukovodstvo je za ovaj potez dobilo podršku Grada.

On dodaje da je Spens opterećen dugovima zbog višegodišnjeg lošeg vođenja, i da će se problemi gomilati sve dok gradska vlast ne odluči šta da radi sa ovim kompleksom.

Predsednik Društva trgovaca Novog Sada Aleksandar Čokorilo smatra da prepolovljena cena zakupa neće doneti poboljšanje na Spensu.

Prema njegovim rečima, za to je neophodno da bude promenjen ceo koncept rada, budući da ovaj sportsko-poslovni centar nema adekvatnu infrastrukturu za trgovinu, i ističe nedostatak parkinga kao najvećeg minusa Spensa.

  • zbunjen/djeticu

    02.11.2012 12:55
    >>KAO MILO
    Pa ako se desi da Bato strvarno ,nekim nesrecnim slucajem,bude gradonacelnik Novog sada,morace da prvo trazi dozvolu od Mila!!! Jer ne moze pulen da predvodi vise ljudi nego njegov mentor!!!!
  • probudite se

    01.11.2012 09:13
    ako mi ne mozemo, ima ko moze KINEZI
    prodace ga Kinezima, i bice nejveci Kineski trzni centar u Vojvodini. I Kinezi ce uposliti 40 radnika. Pa ce nam biti zao
  • brka

    01.11.2012 07:17
    svaka cast
    a da sve kirije plati vlasnik pasange, rodnijev drugar koji 4 godine nista nije placao....i to da se resi, ako ne napolje iz lokala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti