Bivši funkcioner novosadskih socijalista ulazi u rijaliti

Bivši funkcioner novosadskih socijalista Aleksandar Požgaj biće jedan od učesnika šeste sezone rijaliti programa "Farma".
Bivši funkcioner novosadskih socijalista Aleksandar Požgaj biće jedan od učesnika šeste sezone rijaliti programa "Farma".

Požgaj je privukao pažnju medija pre godinu dana jer je na društvenim mrežama, kao jedan od direktora Luke Novi Sad, uz svoje ime prikačio i titulu "konsiljere", a u rijalitiju želi da pokaže svoje pravo lice.

On je pre nešto više od mesec dana predao svoju biografiju i podatke produkciji rijalitija i njima se on kao potencijalni učesnik učinio zanimljivim, piše Alo.

"Aleksandru je zasmetalo kako je predstavljen u medijima, voli da se šali, pogotovo na svoj račun, voli lepe devojke, voli provod, ali je i vrlo odgovoran. Zato mu je sinula ideja da uđe u rijaliti "Farma" i tu se pokaže u pravom svetlu, pa da ljudi procene kakav je zaista. Pre mesec dana išao je na razgovor sa ljudima iz produkcije i jedva čeka da počne šou", rekao je njegov blizak prijatelj.

Požgaj je nedavno na tviteru objavio da se povlači iz politike.

Podsetimo, Požgaj se trudio da fotografijama potkrepi imidž moćne figure mafijaškog klana koju svi pamtimo iz čuvene trilogije "Kum". Skupa odela i satovi, šampanjac, tompusi, crne limuzine, noćni provod, egzotična putovanja, sve je to dočarao fotografijama na društvenim mrežama, o čemu su mediji pisali.

On je ubrzo ugasio fejsbuk profil na kojima se predstavljao kao konsiljere. Prema saznanjima medija, Požgaj je dobio packe iz centrale SPS-a, partije koja se, između ostalog, zalaže za socijalnu pravdu. Novinarima je pre toga rekao da ide na odmor na Maltu i da će sve "objasniti" kada se vrati.

Pre stupanja na direktorsku funkciju državne firme bio je šef kabineta predsednika Skupštine grada Novog Sada Siniše Sevića. Prethodno je bio savetnik za omladinu SPS-a.

  • Marko

    30.03.2015 13:54
    Vise bih voleo onog Marka Radina na Farmi da vidim,taj svileni nikad nista teze od kasike nije podigao,samo zna da zalize kosu i da sevuce okolo razmisljajuci kome ce da skrlja nogu zarad sopstvene koristi. Pravi materijal za Farmu.
  • Kokan

    29.03.2015 20:32
    Ali realno
    Narode kada si glup..psi laju a voz prolazi!
  • Novosađanka

    29.03.2015 17:31
    Kao što je neko već gore napomenuo, program diriguju gledaoci, tako da smo sami krivi za kulturološku propast naše države.
    P.S. još jedna u nizu poražavajućih činjenica u vezi ovog gospodina, jeste ta da je dotični koji gazi četvrtu deceniju svog života već godinu dana unazad u ljubavnoj vezi sa maloletnom učenicom drugog razreda Ekonomske škole u Novom Sadu.
    Dokle god je praznoglavih devojčura i neobrazovanog naroda, takvi kao on će biti veličani kao i do sada...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti