Gašić: Razumem svoju grešku, posvetiću se SNS

Odlazeći ministar odbrane Bratislav Gašić, neposredno posle formalne odluke premijera da ga smeni, rekao je da će se posvetiti radu u Srpskoj naprednoj stranci.

On je rekao da će se posvetiti stranci kako bi sprečio one koji su "ojadili, osiromašili i opljačkali zemlju i da pomisle da mogu da se vrate na vlast".

"Za razliku od Pajtića i sličnih, koji kao da su pupčanom vrpcom vezani za fotelju, i drže se čvrsto do kraja iako su izgubili podršku naroda, ja shvatam svoju grešku i potpuno razumem odluku premijera", dodao je Gašić.

On je podsetio da je decenijama radio u privatnom sektoru.

"Pre funkcije u Vladi nisam imao ni dana radnog staža u državnom aparatu. Biću aktivniji u stranci kako bismo posle izbora čvrsto nastavili reformski kurs koji je zacrtao Vučić", rekao je on.

Autor: Fonet

  • Zox

    31.01.2016 16:14
    Razumes svoju gresku ??? U normalnim drzavama ti bi odavno grejao celiju . Problem je sto ovo nije normalna drzava .
  • keramika kanjiža

    31.01.2016 14:36
    Najbolje bi bilo da ideš u Rusiju fugovati pločice ....
  • novosadjan

    31.01.2016 12:12
    jadnicak novinarka treba da ga tuzi i uzme mu poslednji dinar iz dzepa samo . takvi samo tako mogu razumeti greske

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija