FOTO: Ovako će izgledati novi bioskop u tržnom centru Big

Novi Sad će od proleća 2016. biti bogatiji za još jedan multipleks bioskop – CineStar.

U okviru tržnog centra Big već se uveliko završavaju radovi na bioskopu s deset sala u kojima će se pored premijernih filmova, prikazivati uživo koncerti, opere, baleti ili sportski događaji.

Bioskopi će biti opremljeni realD3D tehnologijom, a postojaće i takozvana ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju privatnost, piše portal Gradnja.rs.

Projekat CineStar bioskopa uradio je beogradski biro D.A. Dizajn i arhitektura na čelu s Jugoslavom Janjićem, Nebojšom Jeremićem, Nemanjom Pljakićem i Katarinom Nešković.

  

CineStar bioskop nalaziće se u sklopu tržnog centra Big i prostiraće se na 5.500 kvadratnih metara.

Trenutno stanje na gradilištu:

  

Autor: Gradnja.rs

  • Mile

    05.02.2016 10:20
    Ne napisaste koliko godina će raditi. Jer u Novom Sadu se sve zatvara a malo šta se otvara. Proizvodnja je ugašena, trgovina će uskoro a bioskopi...? Neki su odavno zatvoreni!
  • simply

    31.12.2015 21:47
    konkurencija
    Svojevremeno Jadran i Arena pa neka duza pauza ladovine a uskoro ponovo dva bioskopa u Novom Sadu, super. :)
  • Nervirac

    30.12.2015 21:00
    Za koga je bioskop
    Sale NS, takodje. Za srbe nije ni bioskop. Pogledao sam Ratove Zvezda i bio zgrozen. Od kasnjenja, izlazenja , setkanja, suskanjanja, proveravanja mobilnog telefona...a kada su se upalila svetla to se ne moze opisati, toliko smeca na patosu, uzas. Toga nije bilo ni u Narodnom bioskopu. Ponavljam, za srbe nije ni bioskop. p.s da sam arhitekta, ja se ne bih potpisao za ovaj projekat. Ovo moze da smisli i baba sa ulice. RUZNO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti