Stefanović: Nije upotrebljen suzavac, već biber sprej

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da osim provaljivanja u zgradu Skupštine opštine u Beloj Crkvi nije bilo nikakvih drugih dramatičnih dešavanja i da nije upotrebljen suzavac, već biber sprej.
"Osim ove scene provaljivanja u zgradu, nije bilo nikakvih drugih dramatičnih dešavanja, ali svakako će sva lica koja su prekršila zakon odgovarati, bez obzira kojoj stranci pripadaju", rekao je Stefanović.
 
On je kazao i da policija ima jednog svedoka događaja, kao i jedan snimak za koji misli da će biti dovoljan da se utvrdi identitet lica koje je prskalo sprejem. "Očekujem da će ga u narednih nekoliko sati tužilaštvo identifikovati", rekao je ministar.
 
Stefanović je naveo da se danas ispred ulaza u zgradu Skupštine opštine okupilo 70 građana koji su, sudeći prema stranačkim zastavama, pristalice Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine i koji su pokušali da uđu u zgradu, ali im je to na osnovu odluke predsednika Skupštine opštine zabranjeno.
 
On je kazao i da nije bačen nikakav suzavac, već biber sprej. Prema njegovim rečima, policija je od prvog trenutka profesionalno postupala i nije izbegavala da interveniše.
 
Autor: agencije
  • Mihajlo

    17.01.2016 13:09
    što je slagao Martinović? Zar ne treba da podnese ostavku iz moralnih razloga? Zar se tako radi u SnSu? Lažima protiv naroda
  • k

    16.01.2016 19:54
    Jeste, sve puca od legitimnog formiranja.
  • Fedor

    16.01.2016 19:40
    Zna se ko je provaljivao, demokrate i ligasi jer su hteli da na silu sprece legitimno formiranje vlasti.Posle su na konferenciji pokusali da optuze drugu stranu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija