Bez vanrednih izbora u Beogradu, Siniša Mali ostaje na čelu prestonice

Vanrednih izbora za Skupštinu grada Beograda neće biti ovog proleća.

Iako je bilo dosta spekulacija o gradskim izborima, zajedno sa lokalnim, pokrajinskim i republičkim, odlučeno je da se sačeka redovan izborni ciklus za grad Beograd, 2018. godine. Tako će Siniša Mali ostati na poziciji gradonačelnika još najmanje dve godine.

S druge stranke, opozicija nastavlja da zahteva beogradske izbore.

"Za izbore u Beogradu zaista ima povoda. Više puta do sada se očekivala ostavka gradonačelnika zbog katastrofalnog vođenja grada, kao i raznih afera i nenamenskog trošenja novca iz budžeta", kaže predsednik GO DS Balša Božović.

Na vlasti u Beogradu je koalicija koju čine SNS, SPS-PUPS i deo otcepljenog DSS.

Autor: Blic

  • vlado

    07.02.2016 21:41
    pa zasto bi dao ostavku ako sve funkcionise kako treba, a to sto prica opozicija to je sasvim normalno za njih da nita nevalja moraju da pricaju ali i ako bi bili izbori i tako nebi imali podrsku
  • Mile

    07.02.2016 09:39
    Ovaj ode, ako ne za tri onda za šest meseci.
  • Lovac Luka

    07.02.2016 08:32
    drzava
    Jos jedan dokaz a sada i priznanje da je BEOGRAD ne drzava u drzavi vec sasvim posebna i nezavisna drzava.Gradjani beograda sa svim privilegijama,subvencijama,platama zasluzuju i poseban Ustav kako bi se izuzeli iz ovog nakaradnog gde smo svi ravnopravni,po hitnom postupku da se proglase UGROZENOM VRSTOM.Ne bi bilo lose da se uvede naplata ulaznica i ograda kako bi bili zasticeni a i da mi ostali gradjani mozemo uzimati drzavne Vaucere za turisticku destinaciju ZASTICENE VRSTE SVETA,ono sto ste sumnjali a do sada niste videli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.