Promocija dva romana Dušana Pejčića u Gradskoj biblioteci

Promocija romana "Muški dnevnik" i "Muški dnevnik 2: Dosanjan san" autora Dušana Pejčića održaće se u sredu, 10. februara na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke, Dunavska 1.

Pisac Dušan Pejčić je učitelj sa dvadesetpetogodišnjim iskustvom u radu sa decom i mladima, autor je dečjih TV emisija, saradnik dečjih časopisa. Dobitnik je prve nagrade dečje kritike "Dositejevo pero" za roman "Muški dnevnik" kao najbolji roman u kategoriji knjiga namenjenih starijem školskom uzrastu u 2014. godini.

U programu će učestvovati učenici šestih i sedmih razreda novosadskih osnovnih škola - OŠ "Nikola Tesla", OŠ "Petefi Šandor", OŠ "Vasa Stajić" i OŠ "Kosta Trifković" i brojni članovi Dečjeg odeljenja i Biblioteke.

Program će početi u 17 časova.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič