Ponovo napad na medicinsko osoblje i ponovo u Šapcu

Psihijatrijski bolesnik iz Šapca napao je medicinskog tehničara B. Gladovića, u noći između ponedeljka i utorka, u ambulanti službe Hitne pomoći u Šapcu.
Tehničaru je u pomoć pritekao drugi pacijent i tako su savladali napadača. M. M. (44) je pre tri dana dobio uput za psihijatrijsko lečenje, ali se iznenada pojavio i napao Gladovića. 
 
Podsetimo, slična nesreća se dogodila 12. januara u Šapcu, kada je u prostorijama Medicine rada pacijent Vukašin Vilotić napao i usmrtio medicinsku sestru Ljubinku Popović.
 
Naoružan nožem, Vilotić je medicinsku sestru napao na prijemnom odeljenju Medicine, kada je došao da mu se prepišu lekovi.
 
Autor: Blic
  • Andrija Šrek

    09.02.2016 16:36
    ...?
    Ovo nema veze sa svetom. Ovo je čista Srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet