FOTO: Žandarmerija uskoro dobija nova oklopna vozila

Srpska Žandarmerija uskoro će dobiti nova oklopna vozila.

Pripadnici Žandarmerije već nekoliko dana u tehničkom centru "Jugoimport SDPR-a" u Nikincima isprobavaju modernizovana i dodatno opremljena borbena oklopna vozila policije, koja će uskoro biti isporučena Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nakon današnje vežbe pripadnika Žandarmerije, ministar policije Nebojša Stefanović je rekao da modernizovana oklopna vozila policije sada imaju najviši nivo zaštite i da je policija dobila nove mogućnosti u borbi protiv terorizma i drugih bezbednosnih pretnji.

"To je veoma važno zbog bezbednosti pripadnika Žandarmerije koji koriste ova vozila. Sa novim sistemom naoružanja koji je ugrađen, postigli smo standard kojim malo koja policija u regionu može da se pohvali", rekao je Stefanović.

Ministar je dodao da će uskoro građanima predstaviti i novu generaciju borbenih vozila.

Autor: 021

  • Vule

    09.02.2016 19:47
    Vlast se priprema da se brani od građana!
  • Sinnerman

    09.02.2016 19:16
    Sta pricaju ovi, kakva oklopna vozila!? Hocemo makete bre!! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.