Idealna razlika u godinama za brak

Studija koja je nedavno sprovedena u Sjedinjenim Američkim Državama otkrila je nešto više o idealnoj razlici u godinama među parovima. Kratak zaključak bi mogao da bude - što je razlika veća, to će brak biti kraći.

U istraživanju je učestvovalo tri hiljade osoba, a studija je pokazala da razlika u godinama utiče na stabilnost veze.

Tako petogodišnja razlika u godinama između partnera znači da imate 18 odsto veće šanse da ćete se razvesti od para u kojem muškarac i žena imaju isto godina. Ukoliko je između vas deset godina razlike, stopa raste na 39 odsto, a u slučaju razlike od 20 godina šanse za razvod se povećavaju na 95 odsto.

Američki psihoterapeut Fran Valfiš tvrdi da se seksualni nagon povećava kod žena u srednjim godinama, a opada kod muškaraca u istoj toj dobi. Ipak, ukoliko "izdržite" zajedno dve godine, imaćete 43 odsto manje šanse za razvod.

Autor: Radio Sarajevo

Teme

brak
  • Zemlja dronova

    13.02.2016 13:21
    Ko Tito i Jovanka on 60, a ona 32... voleo je i napupele pionirke i šta mu je falilo? :))
  • milfoljubac

    13.02.2016 08:56
    Ne mora razvod, može i cuckolding ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.