Veče ženskog preduzetništva u Radio kafeu 18. februara

Predavanja o ženskom preduzetništvu na kojima će govoriti Violeta Đerković, Goran Edi Tadić i Tamara Gerić održaće se u četvrtak 18. februara u organizaciji Fondacije 021 i Erste banke.

“Ništa ne ubija lošu kompaniju brže od dobrog marketinga", ova rečenica govori o tome da je neophodna pretpostavka za razvoj biznisa kvalitet proizvoda. Ova rečenica, ipak, pre svega govori o moći marketinga, bez kojeg vam kvalitet proizvoda neće biti dovoljan da se probijete na tržištu. 

O značaju marketinga za razvoj  biznisa uopšte, o tome kako da svoj marketinški budžet optimalno iskoristite i da ne bacite nijedan dragoceni dinar na nešto što neće čuti oni koji zaista treba da čuju vašu poruku, o pravilima jasnog formulisanja vaše oglasne poruke, o ovim i drugim malim tajnama profesije govoriće u okviru zajedničke prezentacijie Violeta Đerković koja je i sama privatna preduzetnica od 2000. godine i vlasnica Link Advertising-a iz Novog Sada i Goran Edi Tadić, diplomirani industrijski dizajner, nekadašnji art direktor kompanije Leo Burnett Srbija, danas suvlasnik kompanije Brand Master iz Beograda.

ESTAR szr je kompanija osnovana 2003. godine u Novom Sadu sa prvobitnom idejom da proizvodi kozmetičke preparate za kućnu negu po principu Banja u domu. Jedna od njenih osnivačica i glavna alhemičarka, Tamara Gerić će sa prisutnima podeliti svoja dragocena iskustva u preduzetničkim vodama, sa svim usponima i padovima koje ono sa sobom nosi.

 Počinje u 18 časova.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič