SNS i PUPS idu zajedno na izbore na svim nivoima

Nakon razgovora delegacije Srpske napredne stranke, predvođene predsednikom Aleksandrom Vučićem i Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), na čelu sa Milanom Krkobabićem, dogovoreno je da PUPS i SNS izađu zajdno na republičke, pokrajinske i lokalne gde god je to moguće.

Krkobabića i ostale članove delegacije PUPS dočekao je premijer Vučić, zajedno sa Bratislavom Gašićem i Radomirom Nikolićem.

Juče je predsedništvo PUPS-a jednoglasno zaključilo da će se obratiti Vučiću kako bi otpočeli razgovore o mogućem predizbornom sporazumom sa SNS. Kako je saopšteno iz te stranke, ukoliko se ne postigne dogovor, PUPS će samostalno na izbore.

U saopštenju PUPS navodi se da je premijer taj koji je pokazao najveću posvećenost zajedničkim ciljevima, kao i najveću pažnju za potrebe penzionera. PUPS je do sada bio u koaliciji sa SPS i JS.

  • Pupsi glupsi

    20.02.2016 07:08
    Ovaj matori izlapetis i krele nije uradio ništa za penzionere, bori se samo za svoju ličnu guzicu i stolicu.
    Penzije treba vezati za čvrstu valutu npr $ i sa inflacijom dizati 3.mesečno.Povećanje penzija od 1,25% je nova prevara i novo smanjenje jer je inflacija u 2015 bila 1,6% (ako je i to tačno, tj nije i veća jer je prebačena u 2016 gde je već sad 1,8% od početka godine).A sve cene prate $ i ojro.

    Cela situacija liči na bajku carevo novo odelo gde se svi poltroni u okolini dive nevidljivom carevom odelu kojim se on hvali, a ustvari car je go ko pištolj i laže kao Danga slepce oko sebe.
  • Realty show

    20.02.2016 05:45
    Kad u mojoj firmi ništa ne ide direktor izmeni mesta rukovodiocima.Akcija se među radnicima zove promešaj ludake (kurve).Kad u SRB ništa ne ide broj 1 pušta hleba i igara, farme, riality i izbore.Prodavci magle su se pregrupisali na šumadijski klan (četnici+salonski partizani (SPS) beogradski klan salonski četnjaci i prevaranti+partizani u nestajanju (PUPS) i NS klan koji još nisu shvatili da su demokrate izgubile prethodne izbora i da im je sisa ispala iz usta.
    Ostaju mladi i razočarani koji će i ove izbore po svoj prilici prespavati.
    Posle izbora će se ovi isti koji nas danas pljačkaju pregrupisati i još žešće pajati hvaleći se kako njima dobro ide u lopovskom sistemu kojim uništavaju zemlju već više od 30g.I u kojem plivaju kao ribe i ne žele da ga menjaju ni sledećih 50g.
  • Emil

    19.02.2016 18:56
    Dno
    Sramno od pulsa, dno dna, pa vučić je smanjio penzije. Sve za korist šake lidera a protiv penzionera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija