Roditelji poginuli, njihovo troje dece povređeno u teškoj saobraćajci

U teškoj saobraćajnoj nesreći večeras oko 19 časova na putu Jagodina - Kragujevac, kod mesta Dragocvet, poginuo je bračni par, a njihovo troje dece je povređeno kada je automobil u kojem su se nalazili sleteo sa puta u potok,

Opel kadet jagodinskih registarskih oznaka 037-CF sleteo je iz za sada neutvrđenih razloga sa puta u potok.

Vozač S.V. preminuo je od zadobijenih povreda po prijemu u bolnicu, a žena koja je sedela na mestu suvozača M. A. (23) je preminula na mestu nesreće, javlja RTS.

Dvoje dece zadobilo je lakše povrede i zbrinuto je u jagodinskoj bolnici, a jedno je zbog povrede kuka hitno upućeno u Beograd na lečenje.

Uviđaj je u toku.

Autor: RTS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.