FOTO: Povređeni motoraši zbog otvorenog šahta na Telepu

Dvojica vozača motora povređena su večeras u nezgodi na Telepu, kada su naleteli na otvoreni šaht.

Nezgoda se dogodila oko 18:30 u Ulici Heroja Pinkija, na raskrsnici sa Kotorskom. Kako za 021 kaže Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, radi se o 33-godišnjem muškarcu koji je zadobio povredu kolena, potkolenice i vratnog dela kičme i 29-godišnjaku, kojem je povređen lumbalni deo kičme.

Njih je lekarska ekipa pregledala i zbrinula na licu mesta, a potom prevezla u Urgentni centar.

Prema svedočenjima očevidaca, na istom mestu je, oko pola sata pre ovog udesa, manju nezgodu doživeo vozač "fijata", koji je naleteo na otvor, iscepao gumu, ali nije povređen.

Policija je, kako saznajemo, izašla na teren, ali nije poznato da li je šaht nakon ovih udesa zatvoren i obezbeđen.

Autorka: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Foto: NSUlice

  • Dragan

    28.02.2016 20:54
    Tuzice JKP zbog toga I IZGUBICE SUD jer ce ce neki pametni vestak kako bi zastitio budzet da kaze DA je POD USLOVIMA DNEVNE VIDLJIVOSTI TREBAO VIDETI DA NEMA POKLOPCA, ALI DA NISU PRILAGODILI BRZINU USLOVIMA I DA SE ZBO0G TOGA NISU MOGLI ZAUSTAVITI PRED TOM PREPREKOM.
  • Vozac

    28.02.2016 12:39
    Prosao sam oko 12h tom ulicom, iz daljine sam video nesto sto mi se u prvi mah cinilo kao bela kutija na putu i skrenuo sam autom da zaobidjem srecom svojom. Kada sam prosao pored "kutije" video sam ustvari otvoren saht a neko je ispred i iza postavio blok. U sred bela dana i pri prilagodjenoj brzini moze se predpostaviti da ce vecina ljudi zaobici rupu, ali ista nije smela docekati vecernje sate neadekvatno obelezena ili postavljen poiklopac. da li je bilo savesnog gradjanina koji je obavestio nadleznu komunalnu sluzbu da postavi poklopac? ako jeste zasto komunalna sluzba nije to ucinila? da li je obavesten SUP ili isti ne ordiniraju kroz Heroja Pinkija?
    Onoga koji je ukrao poklopac bih optuzio za pokusaj masovnog povredjivanja i taj bi debelo platio i odradio kroz teski fizicki rad svoju kaznu. Sve oni koji nanose stetu na javnim dobrima tesko bi novcano a posebno fizickim radom naterao da otklone ucinjenu stetu koju su naneli, mislim da bi vaspitna mera koju nisu poneli iz kuce uticala da sledeci put malo razmisli da li ce unistavati imovinu sviju nas
  • Rusofil_IQ0

    27.02.2016 21:08
    @Vlada
    Zasto se vi opste javljate, nemate na temi nista da kazete, ali vidim moj stav vam ne odgovara jer spadam u 5% srbendi koji su samokriticni i vide dalje od sopstvenog krda, za razliku od vas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika