Svi u pripravnosti zbog najavljenih pljuskova

Tokom protekle noći širom Srbije nije bilo većih promena na vodostajima.

Prema najavama, večeras bi trebalo da počnu jače padavine, zbog čega su timovi Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije i Vojske Srbije u povećanom stepenu pripravnosti.

Kako je izjavio načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić, situacija nije promenjena od juče, jer je noćas padala kiša uglavnom slabijeg inteziteta.

"Ono što se najavljivalo od RHMZ, od kolega iz Brisela i ruske strane je da danas počinju jače padavine i da će se intezivirati do 21 sat večeras. Od pre 48 sati je stanje potpune pripravnosti. Svi naši timovi, timovi vojske i policije, su u povećanom stepenu pripravnosti i situacija se prati iz sata u sat", objasnio je Marić.

Marić je podsetio da je do sada evakuisana 171 osoba i da je ugroženo 710 objekata.

Autor: Tanjug

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija