Demokrate na poziciji 6 na izborima za Novi Sad

Demokratska stranka predala je sinoć oko 22 sata Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za izbore odbornika u Skupštini grada Novog Sada.
Oni će na lokalnim izborima biti na poziciji 6, pod nazivom "Demokratska stranka – dr Veljko Krstonošić".
 
"Činjenica da je izborna lista Demokratska stranke predata 12. marta, na godišnjicu ubistva prvog demokratskog predsednika Vlade Srbije i Demokratske stranke, nosi jasnu simboliku i poruku. Novi Sad treba da posle četiri godine stagnacije i propadanja ponovo krene napred, a preduslov za to je smena nestručne, nesposobne i bahate gradske vlasti. Demokratska stranka je pripremila nov predizborni program i ima ljude koji su spremni i sposobni da taj program sprovedu u delo", poručio je kandidat DS-a za gradonačelnika Veljko Krstonošić. 
 
Pored članova DS, na listi kandidata za odbornike su i članovi Nove stranke, Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i Mađarskog pokreta.
 
GIK je do sada potvrdio i listu koalicija oko SNS koja je prva na listi, zatim LSV koja je pod rednim brojem 2, koaliciju SPS-JS koja će biti treća, SRS koja će zauzeti broj 4 na biračkom listiću i SVM biće na petom mestu.
 
Autor: 021.rs
  • Marina

    14.03.2016 14:29
    @Sosa
    Do sada sam te zamisljala kao neznog devojcurka koji trckara po poljima i bere cvece. Sad me teras da zamisljam kako mutis po nekoj prljavoj vodi. Nadam se ipak da na licnom planu radis jos nesto za opsti boljitak. Vrati zensku stranu, mani se tastature.
  • sosa

    13.03.2016 22:37
    @Kosta
    Hvala bogu, ima nas još čitavih...Bravo Kosta, jednostavna i tačna konstatacija! Na žalost svih nas...
  • sosa

    13.03.2016 22:14
    mila draga
    Mila Marina...Baš mi je drago što si pomislila da sam ženskog roda...Baš me zanimalo kako će žene da reaguju na žensku priču...I pokazale ste se, vrlo lično...Nego šta nego je lično, lepo sam rekao, lično i personalno znam ekipu...Sve deca profesora i oduvak povlašćena...Ali šta im to vredi???Njihove dr titule, baš kao i ove kupljene od trenutno vladajućih znamenitih ličnosti me baš mlogo ne zanimaju, znam kako su stečene...I šta ćeš ličnije, kada godinama gledaš kako kojekakvi plivaju, što uzvodno, što nizvodno...A onda, u jednom lepom trenutku, shvatiš šta najbolje pliva...Te se ne jediš...Samo se ovako ponekad javiš, da malko zamutiš vodu...promešaš :=)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.