LDP, SDS i LSV broj 7 na republičkim izborima

Koalicija Liberalno demokratske partije (LDP), Socijaldemokratske stranke (SDS) i Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) izbornu listu pod nazivom "Boris Tadić, Čedomir Jovanović - Savez za bolju Srbiju - LDP, LSV, SDS".

Potpredsednik SDS-a Marko Đurišić kazao je da je prikupljeno oko 14.000 potpisa i dodao da očekuje mnogo bolji izborni rezultat nego pre dve godine, kao i drugačiji sastav Vlade Srbije nego što je sadašnji.

"Želimo u narednih šest nedelja da ohrabrimo građane Srbije, da ih ubedimo da je promena na bolje moguća, da podignu glave, da se ne plaše i da daju podršku našoj listi kako bi živeli bolje. Težak je zadatak pred nama, daćemo poslednji atom snage, svo znanje i energiju kako bi ostvarili što bolji izborni rezultat", rekao je Djurišić novinarima u zgradi Narodne skupštine u Beogradu.v

Do sada je RIK proglasio šest lista na republičkim izborima. Prva na glasačkom listiću biće lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje", druga "Za pravedniju Srbiju - Demokratska stranka (Nova, DSHV, ZZS)",  treća će biti "Ivica Dačića - Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija - Dragan Marković Palma", slediće "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka", zatim  "Dveri-Demokratska stranka Srbije - Sanda Rašković Ivić-Boško Obradović" i Savez vojvođanskih Mađara kao broj 6.

Autor: 021

  • LibeDe NS

    14.03.2016 06:55
    Pa i nije baš
    Aranka loše ste obavešteni jer 7 mesto u uslovima totalne medijske blokade i mraka ovo je sasvim dobar rezultat i mnoge stranke i koalicije će biti iza te koalicije a inače potpisi se mogu skupljati sve do 8 aprila! Dakle zlobno preterujete i bolje je da se pozabavite svojim favoritima koji god da su!
  • Aranka

    13.03.2016 20:19
    A joj
    Dobro da su stigli da skupe do izbora potpise za svoju listu.
    Malo je falilo da ne stignu to da učine?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.