VIDEO: Radikali uhapšeni zbog napada na Šutanovca, Božovića i Vučkovićevu

Policija je uhapsila I. M. (39), A. M. (26), D. M. (26) i S. K. (24) iz Beograda, inače simpatizere Srpske radikalne stranke, zbog jutrošnjeg napada na poslanike i aktiviste DS na Zvezdari.

Osumnjičeni su privedeni nadležnom tužiocu i protiv njih će biti podneta odgovarajuća prijava.

Podsetimo, grupa je jutros napala narodne poslanike Natašu Vučković, Balšu Božovića i Dragana Šutanovca i aktiviste Demokratske stranke koji su razgovarali sa građanima na Zvezdari.

Prema rečima funkcionera DS Balše Božovića, organizovana grupa nasilnika izašla je sa pijace i nasrnula na njega, Natašu Vučković, Dragana Šutnovca i aktiviste DS-a. On je kazao da je jedan od napadača razbio flašu, a drugi ga bodrio da ih tom slomljenom flašom napadne, dok je jedan od napadača bacio flašu u grupu okupljenih ljudi.

On je agenciji Beta kazao da ovaj napad neće pokolebati DS da nastavi dalje i ocenio da je to dokaz da u Srbiji nema demokratije i da mnogi nemaju pravo na svoje mišljenje.

"Ukoliko se ovo danas desilo narodnim poslanicima Skupštine Srbije, onda gradjani mogu da pretpostave šta može da se dogodi i njima. Kada je u pitanju politička scena u Srbiji stvara se atmosfera straha i linča. To će biti situacija dok neko ne izgubi glavu u ovoj ili nekoj narednoj kampanji. Mi se ne bojimo. Takvoj politici smo se suprotstavljali 90-ih, a to ćemo činiti i u buduće. Pozivamo gradjane da ne žive u strahu", kazao je Božović.

Kako je izgledao sukob možete pogledati na snimku:

Autor: 021, Beta

  • Svi

    05.04.2016 12:33
    sad
    Svi sad postavljaju pitanje koj je započeo ili već šta, ali niko ne pita od kud trojica huligana sa desetinama krivičnih prijava na tom mesu i još na slobodi.
  • TACNO

    29.03.2016 07:05
    ISTINA
    Radi istine i samo istine,Sutanovac je prvi prisao toj grupi na pijaci i poceo da jednog od njih gura sa stomakom , tako da znaju gradjani u Srbiji kakvih mi politicara imamo poput Sutanovca,,, SRAMOTA ZA SRBIJU ,,,
  • Ja

    28.03.2016 22:48
    Volim ove ds botove sto lupaju minuse. Brzo ce popiti otkaze cim dodju ovi drugi. Cujem da ih ds tera da uzimaju godisnje da bi delili letke na coskovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija