Otvara se parking sa 100 mesta kod Matice srpske

Pored zgrade Matice srpske od utorka počinje da radi parkiralište sa oko 100 parking mesta, saznaje 021.rs.

Kako su naveli u JKP "Parking servis", ovo parkiralište treba da rastereti Ulicu Nikole Pašića i Trg Marije Trandafil i da nadomesti nedostatak parking prostora u centru grada.

Parkiranje će se naplaćivati u skladu sa tarifom za Belu zonu, tj. sat parkiranja će koštati 30 dinara, a na ovom parkiralištu važiće i dnevna karta po ceni od 100 dinara.

Radove je finansiralo preduzeće iz sopstvenih sredstava i vrednost investicije je oko tri miliona dinara. Radovi na uređenju ovog parkinga su počeli krajem novembra.

Autor: 021

  • Ivan

    01.02.2016 20:27
    Samo nam još jedan parking fali u centru... mi umesto da proteramo automobile iz centra mi ih prizivamo novim parkinzima i potencijalim garažama... Šteta što mi nije prethodni komentar objavljen (potpuno mi nije jasno zašto) u kojem sam lepo napisao gde bih sve zabranio pristup automobili, sada me mrzi...
    misilte o novom parkingu i potencijalnoj garaži između dva muzeja....
  • jo

    01.02.2016 19:17
    Stranačka ispostava
    Još jedno parče zemlje verovatno posutog tucanikom a zove se " parking ".Naravno ko i dosad dve litre farbe i eto zarade a zemljište ko i sva ostavio deda u nasledstvo.Ponestalo onih stanara što " pišu i zahtevaju " da im se ofarba ispred zgrade a onda i uzme lova za to
  • мире

    01.02.2016 14:47
    Нови Сад, град аутомобила...
    Док Европа избацује аутомобиле из центра града, наши градски оци подстичу људе да долазе у центар колима. Немојте после да кукате како је гужва у саобраћају.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti