Jeff Mills na No Sleep Festivalu u sklopu Exit-a

Umetnik Jeff Mills nastupiće u sredu, 5. jula na No Sleep Festivalu, u sklopu Egzit festivala.
On će prirediti tročasovni noćni nastup na mts Dens Areni, praćen umetnicama Ellen Alien, Paula Temple i Rebekah. Nastupiće i francuski producent UVB, kao i novosadski umetnik Lag.
 
Veče otvaraju Marta Gabrovšek i Suggar Lobby, a završni set je rezervisan za Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića.
 
Uskoro će biti objavljen i program za No Sleep Novi Sad binu.
 
Jednodnevne ulaznice za No Sleep Festival na Egzitu biće na svim blagajnama Gigstixa od srede 24. maja u podne, a njihova prva cena je 990 dinara, što je 50% odsto uštede u odnosu na finalnu cenu. Svi koji imaju četvorodnevne ili petodnevne ulaznice za Egzit moći će da uđu besplatno sa svojim festivalskim narukvicama koje prethodno preuzmu na standardnim zamenskim mestima.
 
Takođe, svima koji te noći budu na koncertu Killersa na glavnoj bini, posle završetka koncerta biće slobodan prolaz na mts Dance Arenu i No Sleep Novi Sad stejdž, koji će raditi od 22 uveče do osam časova ujutro.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.