Objavljen dnevni program Revolution festivala u Temišvaru

Treće izdanje Revolution festivala koje će se održati od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupiće fanove svih vrsta muzike, ali i ljubitelje različitih vrsta umetnosti.

Nakon prošlogodišnjeg izdanja, koje je okupilo više od 15.000 posetilaca u Muzeju sela, Revolution festival ove godine nudi jedan dodatni dan. Novi format festivala će uključivati radionice za sve uzraste, zonu za igranje dece i odraslih, panele, cirkuske predstave, afterpartije i mnoge druge zanimljive aktivnosti koje će pružiti 72 časa jedinstvene i neprestane zabave.

Kapije festivala otvaraju se 1. juna u 14 časova i ostaju otvorene sve do 4. juna u 16 časova.

Posetioci će moći da utonu u svet improvizacije uz zvuke Kube ili učestvuju u radionicama uličnog plesa. "I Dance You! ImproWise radionica" koju će voditi Ana Maria, slobodna umetnica i čuveni plesni trener.

Posetioci će moći da se opuste i prepuste zvucima kubanske muzike uz jednog od najpoznatijih kubanskih plesača, Choma Sumbu koji će ih uvesti u svet salse, mamba, cha-cha-cha i bolera. O uličnom plesu, kulturi Hip Hop-a i brojnim pokretima sve zainteresovane naučiće Irksousi Mohamed – Hamade tokom radionice Ulični ples.

Udruženje BeeActive predstaviće svoju tradicionalnu "Arenu" – mesto gde će se odmeriti snage Džedaja i Sitova.

Posetiocima će na raspolaganju biti i usluge profesionalnih facepainter-a u salonu Princess make up ili Barber Stop-u.

Najmlađi će imati priliku da uživaju u brojnim radionicama, igrama i igralištu napravljenom samo za njih. Mogu da se upuste u avanturu istraživanja jezera, čudnih životinja u šumi, oslikavanja keramike, skakanja na trambolinama, gumenom zamku i mnogih drugih zanimljivih aktivnosti.

Muzički program predvode Rudimental DJ Set, Dubioza Kolektiv, Eluvitie, GBH, LTJ Bukem, Dubfire i mnogi drugi.

Trodnevne ulaznice za Revolution festival po ceni od 2.690 dinara mogu se obezbediti OVDE. Paket koji obuhvata ulaznicu za festival, povratnu autobusku kartu do Temišvara i smeštaj u festivalskom kampu može se naći po ceni od 6.190 dinara, a ukoliko želite da se smestite u nekim od najboljih hostela u Temišvaru možete ih rezervisati po ceni već od 1.290 dinara ili obezbedite hotelski smeštaj po ceni od 2.190 dinara. Povratnu autobusku kartu do Temišvara možete kupiti za 2.990 dinara nezavisno iz kog grada polazite.

Dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu festivala, a informacije o smeštaju, prevozu i turističkim paketima OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit