VIDEO: Šta su rekle javne ličnosti o Kilersima?

Ostalo je još tri nedelje do nastupa planetarno poznatog benda The Killers na nultom danu ovogodišnjeg Exit Festivala, a publiku na koncert pozivaju i mnoge javne ličnosti.
Anica Dobra, Gordan Kičić, Ana Martinoli, Daško i Mlađa, Marko Nastić samo su neki od poznatih koji su u videu, koji je objavljen danas, govori o popularnom bendu. 
 
Četvorku iz Vegasa svetski mediji su nazivali "jednim od najvećih bendova veka", ali i "najvećim američkim rok bendom". Retko kad nastupaju na festivalima, zbog čega njihov nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi 5. jula dobija još više na značaju.
 
Domaće javne ličnosti su nastup Kilersa već ocenili kao "najveću koncertnu atrakciju" i "najznačajniji koncert ove godine" u Sribji. 
 
"Smatram da je to bend koji se obraća i mojoj generaciji. Zapravo, svim grupama bez ikakve supkulture", poručila je Anica Dobra.
 
Šta je još rečeno o popularnom bendu pogledajte u videu ispod:
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.