Kreće prodaja Todorićevog poseda, vila za sedam miliona evra

Vanredna uprava Agrokora pokrenula je prodaju luksuzne primorske vile osnivača i vlasnika tog koncerna Ivice Todorića.
Početna cena poseda je sedam miliona evra.
 
Vila Kastelo koja se nalazi u Lovranu kod Opatije, u formalnom je vlasništvu Agrokora od 1999. godine. Na posedu se nalaze vila sa plažom i šetalištem uz more i pomoćni objekat koji se koristio kao gostinska kuća ili kuća za osoblje.
 
Tražena cena za imanje sa dva objekta je sedam miliona evra, bez poreza na dodatnu vrednost. Svi potencijalni kupci koji žele da pogledaju posed moraće da potpišu Ugovor o poverljivosti (NDA) i uplate i odgovarajuću naknadu.
 
Posed ima ukupno 10.062 kvadratna metra zemljišta s 969 kvadrata stambenog prostora, od čega Vila Kastelo ima površinu od 851 kvadrata s podrumom, prizemljem i tri sprata, a pomoćni objekat ima 118 kvadrata. Glavna zgrada, smeštena uz more, sagrađena je 1916. godine u stilu neoklasicizma.
  • Недељко

    20.08.2017 08:43
    Ето видите
    Такве Тодориће имамо и ми овде. Са сличним вилама у власнштву компанија, аутомобилима и чиме све не. Дакле јасно вам је да постоји основ за минималну плату од 900€, али тда не би било вила, аутомобила, накита, сатова, скупих годишњих одмора... али не би било ни робова.
  • Sve prođe

    19.08.2017 16:45
    Verujem da je bilo lepo živeti tako. Bilo pa prošlo. Sve prođe.
  • Poqwmzty

    19.08.2017 16:31
    Nike todorićeva nego od todorićeve firme. U toku je postupak koji treba da utvrdi gde je na nelegalan način i koliko para izvukao Todorić iz firme. Da li će taj podatak ikada objaviti i da li će todorić zbog toga odgovarati, sumnjam, jer se u protivnom objavljuje spisak političara koji su muzli pare od bAgrokora. A to su poprilično golemi iznosi, a i mnogi od tih političara danas sede u Pantovčaku. Sve je ovo jedan cirkus koji u stvari i vodi ka legalizaciji do sada svega učinjenog u vezi te mega-korupcije hrvatskih političara-bankara-hrvatskog tužilaštva i pravosuđa. Lex specialis koji je donela hrvatska vlada je presedan u svrhu toga pod plaštom 'nemojmo otpistiti 50 tisuća radnika' Za sada im u tome ide poprilično dobro.Ramljak povjerenik-upravitelj je stari lisac koji bi trebao znati sve to dovesti u red.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija