Prijavljivanje na Webiz konferenciju završava se ranije zbog velikog odziva

Prijavljivanje za šestu Webiz konferenciju, koja se održava od 23. do 25. marta u Zrenjaninu, u hotelu Vojvodina, biće ranije zatvoreno jer je odziv učesnika veći od očekivanog.

Kako navode organizatori, zbog sve većeg broja posetilaca Webiz će od ove godine imati još jednu, dodatnu salu za predavanja.

- Glavna sala rezervisana je za "keynote" predavače, priče o digitalnoj revoluciji, robotima, zanimanjima budućnosti i dekodiranju kodera, debate na teme koje najviše zanimaju mlade na početku karijera i za uspešne preduzetničke priče. U novoj sali realizovaće se Kreativno dobro jutro, WordPressMeetUp i ceo blok predavanja posvećen trenutno gorućoj temi - kriptovalutama. Još jedna novina na Webizu je i Chill zona, smeštena u dvorištu hotela Vojvodina, gde će DJ puštati muziku i gde će se točiti popularno zanatsko pivo Dogma - kaže direktor Webiza, Vladimir Kovač.

Samo neki od predavača koji će se predstaviti na Webizu su: Shawn Murphy, Nebojša Matić (Mikroelektronika), dr Kosta Jovanović (rukovodilac Laboratorije za robotiku, ETF), Nemanja Čedomirović (Inicijativa Digitalna Srbija), doc. dr Mihailo Jovanović (direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu u Vladi Srbije), Milan Novaković (Microsoft development center Serbia), Valerija Spasojević (robotičar), Slavko Fodor (softverski inženjer), Tijana Momirov (softverski inženjer).

Više informacija o programu i predavačima, možete videti na sajtu konferencije.

Organizatori kažu da, iako su kvalitetna predavanja prioritet, svesni su da ljudi na konferencijama vole i da se upoznaju, druže i opuste i zbog toga networking na Webizu ove godine ne prestaje - preko dana se planiraju druženja u Chill zoni, a uveče u klubu Kafemat. U petak dolazi Dj Marko Gangbanger, a u subotu popularni klupski bend Girls, Boys and Toys.

U četvrtak, 22. marta, dan pre početka konferencije, održaće se Fuckup Night Zrenjanin, koji se po prvi put održava van Beograda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.