Preminuo glumac koji je glumio Velikog Lebovskog

Dejvid Hadlston, američki glumac koji je igrao u čuvenom filmu "Veliki Lebovski" iz 1998. godine, preminuo je 85. godini u gradu Santa Fe.

Njegova supruga Sara Kepe izjavila je u četvrtak uveče da je Hadlston, koji je inače zbog visine i korpulentnosti igrao često mafijaše i robijaše, imao zdrastvenih problema sa srcem i bubrezima.

"Veliki Lebovski" je ostvarenje braće Koen u kojem glume Džef Bridžiz, Džon Gudman i Džulijen Mur.

Hadlston je ostao zapažen i u delu "1776" u produkciji Brodveja u kojem je glumio Bendžamina Frenklina.

  • jova limanac

    05.08.2016 09:40
    Duka, ti verovatno misliš na Džefa Bridižisa koji je igrao onog drugog Lebovskog u tom filmu, ne ovog naslovnog koji se ne pojavljuje previše u tom filmu...
  • duka

    05.08.2016 08:07
    Pocivaj u miru legendo, ulepšao si nam živote sa Big Lebovskim. Djuuud :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.