Prikupljena sredstva za završetak snimanja filma o Vladi Divljanu

Sredstva za završetak snimanja fima "Nebeska tema" o Vladi Divljanu prikupljena su nakon kampanje na onlajn platformi.
Ekipa filma, predvođena rediteljem Mladenom Matičevićem, saopštila je da je cilj od 39.000 dolara dostignut nakon donacija 485 osoba, 16 dana pre završetka kampanja. Novac koji bude doniran u preostalim danima biće iskorišćen za postprodukciju filma.
 
 
O legendarnom muzičaru govore brojne njegove kolege kao što su Darko Rundek, Dušan Kojić Koja, Srđan Gojković Gile, Mladen Juričić Max, Bojana Vunturišević, Srđan Šaper, Aleksandar Šandorov, Bajaga i mnogi drugi.
 
"Nebeska tema", kako navode autori, nije samo film o Divljanu, nego i o jednom vremenu, generaciji. 
 
"'Nebeska tema' biće filmska posveta jednom od najvećih heroja moje mladosti. Vlada Divljan je bio simbol Beograda, jedan od onih momaka kojima smo se svi divili i zbog kojih smo se ponosili činjenicom da smo iz ovog grada", kazao je reditelj i scenarista Mladen Matičević.
 
 
Do kraja snimanja ostalo je još 14 dana, a planirano je da film bude premijerno prikazan na jesen.
 
Više o samom filmu možete saznato OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.