Jutjub testira novi dizajn veb stranice

Vodeća internet platforma za video snimke Jutjub, testira novi izgled veb stranice koristeći Guglov "Material" dizajn.
"Material" je do sada bio zastupljen na korisničkim interfejsima i sistemima kao što je Android, a krasi ga naglašenje ikonica i fotografija na štetu teksta. Novi izgled trenutno je dostupan samo veb developerima, ali uočljive su značajne vizuelne razlike koje daju naglasak bojama i ključnom sadržaju, a manje opisnim detaljima i podacima. 
 
Jutjub je nekoliko puta menjao izgled svoje veb stranice, mada je detaljni vizuelni identitet u obliku logoa i nakon 11 godina ostao nepromenjen. Ipak, iako je logo ostao jedan od najprepoznatljivijih brendova globalnog interneta, Jutjub je 2012. godine odlučio da odbaci svoj slogan - "Broadcast Yourself".
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija