LG u 2017. predstavlja pet novih mobilnih telefona

Korejska kompanija LG objavila je da će u januaru naredne godine predstaviti pet novih modela mobilnih telefona.
Neposredno uoči početka CES-a, najuticajnijeg sajma potrošačke elektronike, koji će se održati u Las Vegasu od 5. do 8. januara sledeće godine, kompanija LG najavila je svoje nove uređaje.
 
Njih četiri pripadaće srednjoj kategoriji, a vodeći model će biti "K 10", telefon sa HD displejem veličine 5,3 inča, zadnjom kamerom od 13 i prednjom od pet megapiksela. Pokretaće ga MediaTek MT6750 procesor uz 2 GB RAM i 32 GB interne memorije i koristiće Android 7.0 verziju operativnog sistema.
 
Takođe, tu je i model "Stylus 3" sa MediaTek MT6750 SoC osmojezgranim procesorom, HD ekranom od 5,7 inča, 3 GB RAM memorije i internom memorijom od 16 GB. Kamere će imati 13 MP i 8 MP.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija