Fejsbuk testira Live opciju za sve uređaje

Fejsbuk testira sposobnost svih članova da prenose uživo sa svojih ličnih kompjutera preko veb pretraživača, proširujući tako opciju koja je ranije bila dostupna samo na mobilnim telefonima.
Ovaj pristup su tražili menadžeri Fejsbuk stranica što je pomoglo da se prenosi produkcijski proces za profesionalne ekipe koje koriste servis, prenosi MTV.
 
Iz Fejsbuka navode da bi ova mogućnost mogla uskoro da bude dostupna svima.
 
To će funkcionisati tako što kada korisnik pristupi svom Fejsbuk nalogu,  odmah će ga pitati da saopšti nešto, a jedna od opcija je i video uživo. 
 
Ovaj univerzalni pristup prenosima uživo, olakšava profilima da prenose ono što žele, što je ranije bilo dostupno samo Fejsbuk stranicama. Dakle, ova nadogradnja će omogućiti svima da prenose šta žele.
 
Korisnici će takođe moći da uživo prate prenose u grupama i na stranicama koje vode.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija