VIDEO: Bubašvabe obožavaju PlayStation 4

Jedna od najvećih pošasti za kućne konzole, pogotovo one iz Sonyja i Microsofta su pripadnici vrste Periplaneta americana, više poznate kao američka bubašvaba.
VIDEO: Bubašvabe obožavaju PlayStation 4
Foto: 021.rs
Prema priči vlasnika servisa za konzole, jedan od najčešćih razloga kvarenja konzola u Njujorku nisu kovanice u drajvu ili propali pokušaji modifikovanja Nintenda 3DS. Zbog naoko besmislenih razloga, ovi insketi jednostavno obožavaju PlayStation 4, a kako bi to vrlo pažljivo argumentovao, suosnivač XCubiclea Patrik Če ponosno pokazuje na vreću u uglu radnje koja bukvalno služi za odlaganje uginulih bubašvaba zapelih u PlayStationu.
 
"Vidite one vreće? One su pune mrtvih bubašvaba", pita Če. On naglašava da su PlayStationi pod opsadom bubašvaba vrlo čest razlog kvara koji XCubicle popravlja za 25 dolara. Ovaj bizarni kvar popravljaju minimalno jednom nedeljno. Drugi serviseri idu čak dalje - kažu da čak pola PlayStationa 4 koje imaju na servisu dolaze puni bubašvaba.
 
Gradovi su idealno mesto puno mračnih i toplih mesta koja vrve bubašvabama. Većina konzola stoji u mračnom i zatvorenom prostoru poput medijskih centara što ih čini izvrsnim metama za male štetočine. Bubašvabe takođe umeju da se zavuku u Xbox One, ali to je mnogo ređe nego u PlayStation 4 gde im je ulaz puno, puno elegantniji.
 
Bubašvabe se, naime, mogu provući kroz široka rebra frižidera na pozadini konzole. Takođe, broj PlayStationa punih bubašvaba je veći nego kod Xboxa One zato što se PlayStation 4 prodaje osetno bolje od Xboxa One.
 
Razlozi zbog kojih privatni serviseri najviše zarađuju na prljavim konzolama je taj što Sony službeno ne priznaje najezde bubašvaba kao argumentiranu podlogu za besplatni servis u sklopu garantnog roka. Čistači odnosno serviseri konzola tako moraju da očiste napajanje, sterilišu ga i vrate korisniku.
 
  • Stefan

    17.01.2018 14:57
    Bubašvabe
    Isti problem sam i ja imao, jer sam već mučio muku sa bubašvabama u stanu, a kako one vole mračna, suva i topla mesta PlayStation 4 im je bio super skrovište. Pozvao sam jednu službu (http://www.dezinsekcija.net/) koja mi je rešila problem bubašvaba u stanu ,ali sam PS morao da odnesem na servis gde su ga detaljno očisstili..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija