Nokia 3310 stiže naredne sedmice u Evropu

Nova verzija jednog od najvoljenijih mobilnih telefona, čuvena "nokija 3310", na evropskom tržištu trebalo bi da se pojavi sledeće nedelje.
Nokia 3310 stiže naredne sedmice u Evropu
Foto: Pixabay
Cena će, nažalost, biti nešto više nego što je najavljeno.
 
Reč je o mobilnom telefonu koji je predstavljen u februaru na ovogodišnjem kongresu u Barseloni (Mobile World Congress 2017). Tada je najavljeno da će nova verzija čuvene "nokije", koja važi za najpouzdaniji telefon, biti 10 puta brža, da će imati popularnu igru Snake i popularni zvuk zvona.
 
Iako se najpre govorilo o tome da bi cena mogla da bude oko 49 evra, "nokija 3310" biće, najverovatnije, malo skuplja.
 
Prema navodima evropskih medija, kupci u Austriji i Nemačkog za telefon koji će imati 2G mrežu morati da izdvoje od 53 do 58 evra, a u Švedskoj bi trebalo da bude u ponudi i 3G verzija koja će koštati 93 evra.
 
"Nokija 3310" (2017) imaće dugotrajniju bateriju i aplikacije koje su u skladu sa savremenim tokovima, displej u boji, a igra Snake biće dostupna i putem Fejsbukovog Mesindžera za sve korisnike.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija